- [ HOME ] -

vineri, 6 martie 2009

my 15 minutes of glory

Multumesc ftr.ro pentru recenzie.

Cei (cateva zeci) care ati ajuns pe blogul asta din pagina ftr.ro ma obligati sa scriu in continuare pe blog. Habar n-aveam ca atunci cand am inceput sa scriu pe blogul asta, cineva chiar ma va baga in seama (cineva din presa, evident). Dar iata ca la mai bine de 1 an de silenzio stampa, google analytics-ul imi spune ca am un spike de de cateva zeci de vizite. De unde?...

Daga d-le Hossu, stai linistit. N-am sfarsit prin niciun azil de bolnavi mintal. Sunt bine, mersi. Pasul de a ma muta in Floresti, proaspat casatorit, a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat in viata.

Ultima postare vorbea despre intarzierea termenului de predare a apartamentului. A intarziat, intr-adevar, dar tot raul a fost spre bine. Pentru ca mi-a permis sa lucrez la apartament nu in mijlocul iernii, ci vara. Si am lucrat... aproape 2 luni de zile pana ne-am mutat. Si nici in ziua de astazi nu sunt toate terminate.

Prima noapte in care am dormit in noua casa a in data de 11 septembrie 2008. O sa o tin minte mult si bine din motive evidente.

Asadar... oameni buni, nu credeti toate povestile! Mi-ar fi foarte simplu sa ma plang de lipsuri in "satul fără canalizare " de la marginea Clujului. Dar, in afara de strada neasfaltata si antenele de satelit care atarna ca naiba pe balcoanele blocului, nu prea am de ce sa ma plang. Pe strada unde locuiesc acum am canalizare, am curent electric, gaz, apa curenta si toate utilitatile pe care le-ar avea orice alt cetatean din Cluj. Am digiTV, internet si aer curat. Si mai presus de toate... am liniste. Si ca bonus: vecini de treaba.

Ah, am uitat sa va spun: n-am masina! Dar autobuzele de fany (cursa de Cetatea Fetei) isi fac datoria, cu toate ca circula destul de rar. Insa din 11 martie 2009 vor circula, cel putin dimineata, la distanta de jumatate de ora, iar apoi la 1 ceas distanta.

Trebuie, totusi, sa fiu de acord cu faptul ca Florestiul nou-nascut din goana dupa imbogatire rapida a "dezvoltatoilor" este, inca, un cartier dormitor. Dar despre asta, intr-un post viior. Trebuie sa-mi scot ţoalele din masina de spalat.

4 comentarii:

Andrei spunea...

Ma bucur pentru tine.
Este prima veste buna din Floresti si ca in multe domenii dracul se pare ca nu e asa de negru...

Noroi se gaseste destul si in Cluj, chiar si prin centru...

In locul tau as vb cu cei de la FTR sa iti continue povestea in ziar; dupa mine avem nevoie si de vesti bune.

Anonim spunea...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!

iuddavali spunea...

e bine pentru tine ca ti-ai luat o recenzie

stiri de ultima ora spunea...

felicitari si din partea mea, asta e o stire chiar buna pentru cititorii tai